267





source unknown'

Nu drar jag till malmö

268

men in black går på tv, soft.

269



solat och badat idag. nu blir det curry och narnia. trött

270



esch, fuck it

271

blev aldrig någon bild igår... fail. men två öl och ett glas vin, så det var ju bra.

272


jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag älskar sj. sj och tilda swinton.
hon är snygg

273

kom ihåg att aldrig, någosin se om no strings attached. aldrig...

274




Det regnar, men är varmt ändå. saknar min vita vägg och min egen säng

275




Fick present av pojkvännen, världens najsigaste svarta klänning. det är absolut att fuska att få kläder, men va fan. jag förtjänar det. plus att han köpte den för 40 spänn

276

Idag var en såndär dag när man känner sig lite ful, det händer ju ibland. Men jag hittade ett 3d vykort med en prinsessa på. det var fint.


277



Efter långt övervägande och ett godkännande från pojkvän, köpte jag tillslut ett par solglasögon, tappade bort mina på roskilde så jag behövde ett par... kändes lite som ett fusk, men jag hatar att kisa. nu blir det litteraturhistoria, hell yeah


278



Pluggdag i mysig klänning. ser ut som att det växer blommor ur min bak, sexy

279

Sen jag slutade köpa nytt har jag börjat klippa väldigt mycket mer i det jag har. Har säkert klippt i 6-7 plagg det senaste, oftast blir det bra, ibland mindre bra. Men det känns väldigt roligt att göra om en gammal sovtröja till något jag vill ha på mig när vi ska ut.

280

Jobbigaste dagen i klädfastan, hjälpte pojkvännen att köpa jeans... ingen höjdare. rea överallt, fick vara väldigt fokuserad inne i butikerna, bara kolla på herrsidan. trodde faktiskt inte att det skulle vara så svårt. Hjälper inte direkt att katten bestämde sig för att kissa på min väska så att halva min garderob luktar piss. mums!



´men jag köpte inget hurra! ikväll blir det öl!



281







































så här långt kom jag innan jag gav upp, nu har jag 281 dagar kvar....

började och sen slutade

Jag började med en blogg här, den handlade om att sluta shoppa under ett år. Jag började i april och tanken var att lägga upp en outfit bilder varje dag, för att liksom visa att det går att se ok ut utan att köpa kläder hela tiden. men det blev för jobbigt så jag lade ner. Nu försöker jag igen, inga bilder varje dag, men ibland. Konceptet är det samma, inga nya kläder under ett helt år.

RSS 2.0